وی با اشاره به همکاری برخی ناشران در تهیه منابع لاتین کتابخانه دانشکده مجازی دانشگاه علوم پزشکی تهران اظهار کرد: تعدادی از منابع کتابخانه از سوی کارگزان یعنی ناشران داخلی که با ناشران خارجی، مانند اشپرینگر همکاری دارند تهیه شده است. این منابع به صورت الکترونیکی در اختیار دانشجویان قرار دارد.
رئیس کتابخانه دانشکده مجازی دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره دیگر امکانات این کتابخانه ادامه داد: سیستم کتابخانه شخصی که از سال 1970 در دنیا ایجاد شده بهعنوان یک امکان جدید برای کاربران ایرانی در کتابخانه دانشکده مجازی دانشگاه علوم پزشکی تهران راهاندازی شده است. جستجو در کتابخانه ملی ایران و کتابخانه کنگره آمریکا با پروتکل z3950 از دیگر امکانات برای کاربران این کتابخانه مجازی است.
اسدزندی در تشریح امکانات سیستم کتابخانه شخصی افزود: کاربران میتوانند با استفاده از این سیستم کتابهای استفاده شده خود را موضوعبندی و حتی نتبردای و حفظ کنند.
وی با اشاره به بخش اصطلاحنامه کتابخانه گفت: دانشجویان میتوانند در بخش اصطلاحنامه، رایگان کلیدواژههای مورد نظر خود را جستجو کنند و با مراجعه به بخش تازهها از آخرین اخبار، یعنی کتابهای جدید و امکانات تازه کتابخانه مطلع شوند.
اسدزندی اظهار کرد: علاقهمندان برای استفاده از امکانات کتابخانه میتوانند با مراجعه به سایت http://elib.tums.ac.ir و تکمیل و ارسال فرم ثبتنام بعد از یک روز کاری، از طریق نام کاربری خود وارد صفحه شخصی خود شوند. متقاضیان برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانند با شماره 88968862 تماس حاصل کنند.
موضوعات مرتبط: <-CategoryName- ><-CategoryName- >
برچسبها: